Köp- och leveransvillkor 

Minimiorder

Minimiorder är 445 kr inklusive moms.

Order under 445 kr vill vi att ni beställer via mail på:

mjspecialisten@borentrain.se

Priser:

Moms ingår ,för nya varor, i priset med f.n. 25%.

Marginalmoms ingår, för begagnade varor, i priset med 6%

 

Betalningsalternativ:

Villkor vid Kort & Direktbanksbetalning

Payson samarbetar med VISA och MasterCard för kortbetalningar. Vid kortbetalningar används det en 3D-Secure teknik som är en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige och EU. Payson är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker hantering av kortdata.

Payson samarbetar med alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar samt med Trustly Group AB (org.nr 556754–8655), ”Trustly” är ett svenskt auktoriserat betalningsinstitut under tillsyn av Finansinspektionen. Bolaget bedriver tillståndspliktig betaltjänstverksamhet i enlighet med lagen (2010:751) om betaltjänster och har genom underrättelse till Finansinspektionen tillstånd att tillhandahålla betaltjänster inom EU/EES.

Trustly Allmänna villkor
Trustly Integritetspolicy
Besök www.trustly.com för ytterligare information.

 

 

Förskottsbetalning.

När du så önskar, samt leverans till utlandet och för skrymmande försändelser inom Sverige

Du betalar in pengar efter det att du har erhållit en faktura från oss.

När pengar inkommit på vårt konto, levereras varan.

Leveranstid: Vi reserverar oss för leveransförseningar som ligger utanför vår kontroll.

Normal leveranstid är cirka 3-5 dagar för lagervaror som finns i Iggesund och Motala. Under högsäsong kan det ta längre tid. Alla våra leveranstider är alltid ungefärliga och den faktiska transporttiden tillkommer.

Leveranssätt

Vi skickar beställningar mestadels med DHL eller Postnord
Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Frakt

avgift på 65:- tillkommer (Gäller ej skrymmande) 

Reklamation och returrätt

Det är alltid garanti på de produkter du köper (1 år). Om man kan påvisa att det är fabrikationsfel på produkten får man alltid nya delar, däremot gäller inte garantin vid förslitningsskador. Du betalar själv returfrakten men vid reklamation måste du först ta kontakt med oss för att få information hur du ska returnera varan för att få ersättning för returfrakten. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

Exp. avgiften samt eventuella bankkostnader återbetals EJ.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. (Gäller ej vid special beställda varor) Du betalar själv returfrakten. Vi följer Konsumentverkets rekommendationer se: Konsumentverket.se,. Exp. avgiften, fraktkostnaden och eventuella bankkostnader återbetalas EJ.

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.)

 

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 12 dagar. brev 10 dagar), så fakturerar vi dig 295 kr för lagervaror + fraktkostnader, för beställningsvaror gäller 495:- + fraktkostnader för våra extra kostnader samt vårt arbete med hantering av varorna.

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enl. med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL) samt GDPR.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen